Denna blogg startade som ett privat initiativ för att dokumentera ett mindre trädgårdsprojekt. Med bilder och text skulle Johanna visa sina vänner hur hon förändrade en snårig trädgård till en skön oas. Men det var visade sig att fler än bara vännerna var intresserade.

Till blogg

Idag är det en blomstrande blogg med läsare över hela Sverige. I alla fall har vi tagit stegen mot att bli det. Johanna och jag (Erik) delar på ansvaret att uppdatera bloggen med roliga, tokiga, intressanta, guidande, konstiga och informativa inlägg.

Fortfarande hemma

Då bloggen startade i Johannas trädgård är det även här som vi främst kommer att vara, blogga och fota. Det har blivit den röda tråden. Sen varierar det en hel del vad vi lägger fokus på. Själv tycker jag om uteplatsen extra mycket med grillen, utemöblerna och det trevliga sällskapet. Johanna bloggar och lägger mer tid på odlingarna med allt från specialimporterade grönsaker till udda grässorter. Vi hoppas ni ska känna er hemma och välkomna in i vår trädgård. Vi delar med oss av den så mycket vi kan även om det för många bara är digitalt.